Meny
0

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Åpningstider kundeservice: mandag - torsdag 08.30-21.30, fredag 08.30-15.30, søndag 18.00 – 21.30

Dusjkabinett

Dusjkabinett

Bruk synkende rekkefølge

21 stk

per side
@

Bruk synkende rekkefølge

21 stk

per side

Dusjkabinett som dusjløsning til bad har vært et populært valg i flere år, og det viser det seg at det stadig er. Dusjkabinett har utviklet seg enormt. Man kan i dag få alt i fra helt enkle dusjkabinetter, til steamdusj og massasjedusj.

Enten man velger dusjkabinett ut fra praktiske årsaker eller funksjon, har man utallige valgmuligheter. Du bør derfor tenke igjennom hva som passer nettopp deg. Ved valg av dusjkabinett bør man ta i betraktning hvilke behov man har, og ikke minst størrelse.

Et dusjkabinett med rette hjørner vil ta opp et litt større areal enn et med buet front, men vil til gjengjeld være romsligere innvendig. Har man behov for et dusjkabinett til et bad nr. to eller en fritidsbolig som blir lite brukt, har man kanskje ikke like strenge krav til funksjoner og fasiliteter. Saloondører vil i noen tilfeller kunne være en fordel fremfor skyvedører, da de er lettere å manøvrere.

Designmessig er det ikke like mange elementer som skiller dusjkabinettene fra hverandre. Den største forskjellen går som oftest på fasong på dusjkabinettet, overflatebehandling og andre mindre designelementer som bakvegger og dusjgarnityr.

Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av dusjkabinetter, slik at du skal kunne finne et som passer nettopp deg. Vi står selv for produksjonen av dusjkabinettene, og kan derfor tilby et kvalitetsprodukt til en lav pris.

For din egen trygghet gir vi deg derfor 5 års garanti på alle våre dusjkabinetter, og vil kunne tilby reservedeler i inntil 5 år etter endt produksjon.