Meny
0
0
Lukk

Klikk & Hent - Handlekurv

Navn
Butikk
Antall
Pris
 
Din Klikk & Hent handlekurv er tom
    • Du vil motta en SMS og mail når ordren er klar for henting.

Garantert billig

150 % pristrygghet. Vi dumper priser hver dag.

Over 1 million kunder

Sammenlign oss gjerne – mange har gjort det før deg!

Alltid fornøyd

Vi gir oss ikke før du er fornøyd.

Garantert billig

150 % pristrygghet. Vi dumper priser hver dag.

Over 1 million kunder

Sammenlign oss gjerne – mange har gjort det før deg!

Alltid fornøyd

Vi gir oss ikke før du er fornøyd.

Personvernerklæring


10. juli 2018

I MegaFlis AS er vi opptatt av at du som besøkende og kunde hos oss skal føle deg trygg. Vi vil med denne erklæringen gi deg informasjon om hvordan og hvorfor vi behandler personopplysninger om deg når du besøker www.megaflis.no.

Skulle du ikke finne svar på det du lurte på her, har andre spørsmål om innholdet i denne erklæringen eller hvordan vi i MegaFlis behandler personopplysninger generelt, kan du kontakte oss på kundeservice@megaflis.no eller 66 85 31 80.

  1. Hvilke personopplysninger vi behandler
  2. Hvordan vi bruker disse opplysningene
  3. Hvor lenge opplysningene lagres
  4. Hvem opplysningene kan deles med
  5. Om det skjer overføringer til utlandet
  6. Dine rettigheter, og hvordan du kan utøve de
  7. Endringer i denne erklæringen
 1. Hvilke opplysninger behandler vi, og hvor henter vi de fra

Vi samler inn opplysninger om deg og din bruk av dette nettstedet når du besøker MegaFlis.no. Dette omfatter blant annet din IP-adresse, om du har klikket deg inn på vår nettside via en link, hvilke produktsider og artikler du leser hos oss, hvilke søkeord du bruker og hvilke produkter du eventuelt legger i handlekurven din. Din nettlesertype og dine språkinnstillinger blir også registrert. Opplysningene registreres automatisk når du besøker nettsiden vår, noe som hovedsakelig skjer ved bruk av informasjonskapsler («cookies», små tekstfiler som lagres på din enhet av nettleseren) eller sporingsbilder («pixler» eller «beacons» som gjør at annonse- og analysesystemer kan kjenne igjen og få tilgang på visse cookies, samt følge aktivitet på nettsiden).

Når du gjennomfører et kjøp på våre nettsider vil vi registrere de opplysningene du fyller inn om deg selv og relevant kjøpsinformasjon. Dette omfatter opplysninger som

Navn
Adresse
Epost
Mobilnummer
Kjøpshistorikk
Opplysninger du utleverer ved kontakt med vår kundeservice

Når du henvender deg til oss for kjøpshjelp, service eller andre henvendelser via chat-funksjonen på våre nettsider, via epost eller telefon, vil vi samle inn opplysningene du oppgir til oss, slik som ditt navn, epostadressen din og informasjon om vår korrespondanse med deg. Dersom du benytter chat-funksjonen for å henvende deg til oss, vil også din IP-adresse, nettlesertype og dine språkinnstillinger bli registrert.

Du kan også stille spørsmål om produktene på våre nettsider, skrive en anmeldelse av et produkt, eller melde deg på vårt nyhetsbrev for å motta gode tilbud. For disse funksjonene samler vi inn de opplysningene du gir oss om ditt navn og din epostadresse. Dersom du mottar våre nyhetsbrev vil vi ved bruk av pixler og cookies registrere om nyhetsbrevene åpnes, og hvilket innhold du eventuelt er interessert i og klikker på.

Vi samler aldri bevisst inn sensitive personopplysninger, slik som opplysninger om helsetilstand, politisk tilhørighet, seksuell orientering eller lignende, og ber om at du heller ikke sender slike opplysninger om deg selv til oss via våre kontaktkanaler.

2. Hvordan vi bruker dine opplysninger, og på hvilke grunnlag

Personopplysningene du oppgir ved kjøp i vår nettbutikk behandles for å muliggjøre handelen, og har grunnlag i oppfyllelsen av avtalen vi inngår med deg ved ditt kjøp.

Opplysningene du oppgir ved kjøp av en vare, og historikken over disse kjøpene, vil behandles dersom du henvender deg til vår kundeservice i forbindelse med reklamasjon eller forespørsler rundt dine tidligere kjøp. Grunnlaget for vår behandling av dine opplysninger er i hovedsak vår oppfyllelse av de forpliktelsene vi har etter kjøpsavtalen med deg. Dersom vi behandler disse opplysningene utover det som er nødvendig for dette formålet, for eksempel for intern håndtering og oppfølging av kundehenvendelser har dette grunnlag i vår berettigede interesse i å kvalitetssikre og administrere vår kundeoppfølging. Vi har vurdert den begrensede behandlingen av personopplysninger som skjer for slike formål som så lite inngripende at hensynet til våre kunders personvern ikke er til hinder for dette.

Opplysningene som er samlet inn ved bruk av cookies og pixler, samt din kjøpshistorikk, behandles også for å gi oss et innblikk i hvilke av våre produkter, produktgrupper eller tjenester du er interessert i, eller kan ha behov for. Slik behandling av opplysninger kalles profilering, og kan brukes til å tilpasse hvordan vi henvender oss til deg via annonser eller i nyhetsbrev du mottar fra oss på epost. Grunnlaget for denne behandlingen er vår berettigede interesse i å kunne drive effektiv markedsføring og tilby deg tilbud som er mest mulig relevante og interessante. Opplysningene vi samler inn om din bruk av nettsidene våre benyttes og for å sikre at vår nettside er administrert på en god måte, og for å gi oss statistikk om våre kunders bruk av sidene. Behandlingen bygger kun på opplysninger fra dine interaksjoner med oss, og vi har vurdert den som mindre inngripende i ditt personvern. Dersom du mottar nyhetsbrev med tilbud og produktinformasjon fra oss skjer behandlingen av dine opplysninger i denne sammenheng med grunnlag i ditt samtykke, eller våre berettigede interesser i å ivareta vårt eksisterende kundeforhold med deg.

3. Hvor lenge oppbevarer vi dine opplysninger

Hos MegaFlis er vi opptatt av å ivareta ditt personvern, og ikke oppbevare dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for formålene de ble samlet inn for.

Opplysningene du oppgir i forbindelse med kjøp hos oss lagres så lenge dette er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg etter kjøpsavtalen, inkludert reklamasjons- og eventuelle garantiforpliktelser. Etter lovpålagt lagringsplikt i henhold til bokføringsloven oppbevares bilag fra kjøpshistorikk i 5 år etter kjøp.

Ønsker du å deaktivere din kundeprofil kan du ta kontakt med oss på kundeservice@megaflis.no.

Opplysninger som er behandlet i forbindelse med spørsmål eller anmeldelser du har sendt inn vedrørende våre produkter vil bli lagret så lenge produktet er i vårt sortiment og inkludert på våre nettsider, med mindre du ber om at de slettes før.

4. Hvem dine opplysninger deles med

I forbindelse med produktstøtte, service og reparasjoner kan vi utlevere opplysninger knyttet til deg og ditt kjøp til produktleverandører da dette ofte er nødvendig for å muliggjøre reklamasjoner og reparasjoner i henhold til våre forpliktelser etter kjøpsavtalen.

5. Overføringer til utlandet

En overføring av personopplysninger i personvernsammenheng betyr en overføring til tredjeparter eller en av våre databehandlere som innebærer at dine personopplysninger sendes til et land utenfor EU/EØS. MegaFlis overfører bare personopplysninger til slike land dersom overføringen skjer med en tilstrekkelig grad av beskyttelse; Vi har særskilte avtaler med dem som håndterer dine personopplysninger som enten er basert på EUs Standardavtaler, eller overføringen skjer der det foreligger en US Privacy Shield sertifisering. Du kan finne mer informasjon om slike sikkerhetsmekanismer på Datatilsynets hjemmesider.

6. Hvilke rettigheter du har, og hvordan du kan bruke de

Vi i MegaFlis er opptatt av at du skal føle deg trygg ved å legge igjen informasjon hos oss, derfor ønsker vi også å enkelt kunne vise deg hvilke rettigheter du har og hvordan du bruker de. Det er jo tross alt opplysninger om deg.

Innsyn: Du kan sende oss en forespørsel for å få innsyn i hvorvidt vi behandler dine personopplysninger, og i så tilfelle hvilke personopplysninger vi behandler.

Retting: Dersom du mener opplysningene vi har lagret om deg ikke er riktige, for eksempel at vi har lagret feil epost, adresse eller telefonnummer, kan du kreve at vi retter disse opplysningene.

Trekke ditt samtykke: For de tilfellene vi behandler personopplysninger om deg med grunnlag i ditt samtykke, for eksempel dersom du har meldt deg på vårt nyhetsbrev, har du retten til å når som helst trekke dette samtykket tilbake.

Protestere: Der vi behandler personopplysninger om deg med henblikk på direkte markedsføring, eller med grunnlag i våre berettigede interesser, kan du protestere mot dette.

Sletting: Dersom du protesterer mot behandlingen av dine personopplysninger, eller du trekker tilbake ditt samtykke, vil all informasjon som vi har lagret om deg vil bli slettet under den forutsetning at vi ikke har annet grunnlag for å beholde disse. Dersom du ønsker dine personopplysninger slettet under andre omstendigheter, kan du enkelt rette en henvendelse til oss om dette.

Dataportabilitet: Du har rett til å kreve å få utlevert opplysninger om deg selv som du har gitt til MegaFlis, der vår behandling av disse opplysningene har grunnlag i ditt samtykke eller vår avtale med deg. Dette omfatter eksempelvis navn, kontaktinformasjon og kjøpshistorikk.

Rett til å begrense behandlingen: Dersom du ønsker at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du be om dette.

Rett til å klage til en tilsynsmyndighet: Dersom du mener vår behandling av dine personopplysninger skulle være i strid med personvernforordningen, eller personvernregelverket for øvrig, har du rett til å klage på dette til Datatilsynet.

Denne erklæringen gjelder kun for våre nettsider. Andre nettsider det kan være linket til på disse sidene, som for eksempel nettsidene til produktleverandører, er ikke tilbudt av oss og derfor ikke underlagt denne erklæringen. Vi oppfordrer derfor enhver til å undersøke slike nettsteders personvernerklæringer for informasjon om hvordan de behandler personopplysninger

7. Endringer i denne erklæringen

Fra tid til annen kan vi i MegaFlis ha behov for å endre denne personvernerklæringen. Dette kan for eksempel gjelde endringer i personvernregelverket, hvordan vi behandler personopplysninger, eller generelle endringer i språk og utforming. Dersom vi foretar slike endringer vil datoen øverst i denne erklæringen oppdateres til dagen endringene publiseres, og endringene vil gjelde fra denne dagen.

Ansvarlig for behandling av personopplysningene

MegaFlis AS
Pb. 43
1312 Slependen
Orgnr. 886652372
Telefon: 66 85 31 80